+40 0765.321.008
"sonorizări profesionale si DJ cu experienţă pentru evenimentul tău" Echipa LocoDJ

Geo Da Silva & LocoDJ feat. Fizo Faouez - What a feeling

„What a Feeling” este titlul celui mai recent single lansat și produs de Geo Da Silva împreună cu LocoDJ și DJ Fizo Faouez. Piesa este un amestec fresh de pop contemporan și reggaeton plin de influențe moombahton, cu un sound super energic. Versurile sunt compuse de DJ împreună cu Oana Vincu, iar muzica este semnată de Geo Da Silva, Faouez Laamouri și Florin Chiteala. „Este o piesă proaspătă și expresivă care cu siguranță va aduce publicul pe ringul de dans. LocoDJ și DJ Fizo Faouez sunt doi artiști pe care îi respect și mă bucur că am putut colabora cu ei, pentru această piesă”, mărturisește Geo Da Silva. „Am fost încântat să lucrez la acest proiect, pe care îl văd ca o continuare a pieselor «Symphony» și «Eternal Love» lansate împreună cu Geo Da Silva”, adaugă LocoDJ.
Piesa este însoțită de un videoclip dinamic realizat chiar de Geo Da Silva și LocoDJ, în colaborare cu DsPro Studio Timișoara.
Geo Da Silva este unul dintre cei mai cunoscuți DJ și MC din România. Cu o carieră de peste 20 de ani, artistul a cucerit topurile naționale și internaționale în anul 2008, odată cu lansarea single-ului „I’ll Do You Like A Truck” . Au urmat multe alte piese care au avut succes național și internațtonal precum „Makosa”, „Booma Yee”, „Hey Mr Dj Get Up”, „Morena” sau „Awela Hey”.

Sursa: arad24.net